“Различнитеуроци по математика на СофтУни представляват онлайн видео обучителна платформа за самоподготовка и допълнителни знания. Подробните решения помагат за проверка и разбиране дори на най-трудните задачи и са неизчерпаема възможност за упражнение преди и след математически състезания.

За кого са уроците?

Видео уроците по математика от този сайт са подходящи за ученици от началните, основните и средните училища. Подробните и нагледни обяснения  могат да са само в помощ на учители и родители, които искат да говорят на един език и да насърчат заниманията по математика сред подрастващите.

Как работят обученията?

Реши сам избраното състезание и след това гледай решенията на тези задачи, които са те затруднили, или не си могъл да решиш. Намери си допълнителни задачи според класа, раздела от учебния материал, нивото на трудност и други критерии за знанията, които искаш да затвърдиш.

Какво печелиш?

Ако нямаш възможност да ходиш на школи и частни уроци, ако няма кой да ти обясни разбираемо, спокойно и многократно дори и най-трудната задача, нашата платформа е за теб. Спести време и пари на твоите родители и сам виж, че математиката може да бъде лесна и забавна. Покажи на всички колко си напреднал на следващото математическо състезание!